Читај ми!

Гост Добросав Боб Живковић

Илустратор Боб Живковић почео је интервју дочекујући Тању Петернек на вратима стана у коме живи уз објашњење да је много коштало исписивање пуног имена и презимена, па је он као сваки Пироћанац, уштедео стављајући само слово Д уместо пуног имена Добросав.

Отворио је врата стана и направио преседан јер ТВ екипе нису добродошле у царство књига, стрипова и играчака у коме настају легендарне илустрације.

Уз много духовитих прича из богате каријере, Боб је говорио и о томе зашто је напустио фантастичну позицију у Америци и вратио се да ради овде, колико му значи колективно одушевљење његових пријатеља и сарадника док креирају нову књигу у Креативном центру, како је једна списатељица из Хрватске тврдила да јој је илустрацијом из Политикиног забавника спасао живот. О томе колико његов рад има поштовалаца, сведочио је ред у коме су стрпљиво стајале различите генерације читалаца када је Боб потписивао књиге на сајму, а емисија је завршена у жамору и смеху, јер Боб Живковић је баш онакав какве су му и илиустрације.

Аутор Тања Петернек Алексић

 

ТВ лица ... као сав нормалан свет ТВ лица ... као сав нормалан свет

Autor:
Тaтjaнa Пeтeрнeк Aлeксић

„Тв лица …као сав нормалан свет,, је на програму РТС-а десет сезона. За то време око 300 личности из јавног живота показало је да успех и популарност нису успели да их промене. [ детаљније ]

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара