Читај ми!

Проблеми са синусима

Здрава мисија у РТС ординацији за нацију се наставља и ове недеље. Први део емисије доноси исповест младе певачице која је доживела тешку саобраћајну несрећу од које се опорављала месецима. У апотеци ће фармацеут разрешити дилеме у вези са производима за поправљање стања имунитета, а главна тема емисије биће посвећена проблемима синуса.

У првом делу емисије "Моја борба" гошћа ће бити певачица Вања Мијатовић. Она је пре 10-ак година доживела саобраћајну несрећу од које се потпуно опоравила тек после пола године, а повреде које је задобила биле су врло тешке, прелом грудне гости и неколио пршљенова. Све о тој борби поделиће са гледаоцима РТС ординације.

"Моја апотека" ове недеље је резревисана за причу о препаратима за подизање имунитета. Магистра фармације Валентина Живадиновић разјасниће које се грешке најчешће праве при избору оваквих суплемената, када они могу бити опасни, али и који се препарати могу користити дуже и да су безбедни.

У "Ординацији" ће бити речи о синусима. Све о хроничној упали синуса, узроцима, превенцији, али и како се све синуси могу лечити објасниће проф. др Јасмина Стојановић, ОРЛ специјалиста из Универзитетског клиничког центра Крагујевац.

Аутор и водитељ је Марија Поповић.

Редитељ је Татјана Симић.

РТС ординација РТС ординација

Autor:
РТС

Ауторка Марија Поповић нову, осму ТВ сезону отвара уз престижно признање Youtube платформе, за 100.000 пратилаца званичног канала "РТС Ординација". [ детаљније ]

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво