Читај ми!

Животна борба најтрофејнијег српског параолимпијца

Здрава мисија у РТС ординацији се наставља, а овог викенда вас очекују емотивне, корисне и занимљиве приче. О својој животној борби говориће најтрофејнији српски параолимпијац Жељко Димитријевић. У централном блоку лекар ће разјаснити када и зашто се користи ботокс, али не само за процедуре улепшавања и на крају ће нутрициониста дати предлоге за здраву ужину која се може припремити код куће и понети на посао.

У првом делу емисије "Моја борба" гост ће бити Жељко Димитријевић, најтрофејнији српски параолимпијац и светски рекордер у бацању чуња. Он ће искрено говорити о томе како се у младости повредио и остао у инвалидским колицима, како се борио да поврати вољу за животом, када и зашто је почео да се бави параатлетиком… његова исповест ће многе мотивисати да промене гледање на проблеме у животу.

У "Ординацији" ће бити речи о ботоксу. Др Милош Вељковић, стручњак за процедуре подмлађивања, ће објаснити када ботокс никако не би требало примењивати, за које здравствене проблеме може да се користи, које су најчешће грешке, али и када у подмлађивању даје нејлепше резултате.

У блоку "Храна као лек" гошћа ће бити нутрициониста Марија Милановић. Она ће показати како се могу припремити оброци и ужине које се лако пакују за понети, а даће и предлоге нових, занимљивих рецепата.

Аутор и водитељ је Марија Поповић.

Редитељ је Татјана Симић.

РТС ординација РТС ординација

Autor:
РТС

Ауторка Марија Поповић нову, осму ТВ сезону отвара уз престижно признање Youtube платформе, за 100.000 пратилаца званичног канала "РТС Ординација". [ детаљније ]

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво