Читај ми!

Гости Паулина Манов и Владимир Ђурђевић

Популарна глумица Паулина Манов и њен супруг сценариста Владимир Ђурђевић слободно време између снимања и представа проводе у викендици коју је Паулина наследила од родитеља.

Осим адаптације куће, они су се овде окушали у бројним подухватима као што су прављње ракије, садња воћа, производња кобасица, а неке од идеја њеног супруга заустављала је уз констатацију "да се писац мало занео".

Из тих духовитих разговора у њиховој кући настајали су неки дијалози у серијама које је Владимир писао као што су "Камионџије", "Оно као љубав" и "Комшије", а било је и ситуација у којима је Паулина у ликове које тумачи уносила нешто од њихове свакодневице.

У шетњи по имању говорили су о томе како су се упознали, како је она одувек знала да жели глуму, а он је тражио свој пут уписујући различите факултете све док његов друг није констатовао да његовом збирком индекса могу да се притисну обланде. Дуга пауза у којој се глумица посветила одрастању деце није донела страх од тога како ће тећи даља каријера, како каже знала је да ће повратак бити уз ватромет и то се догодило у филму "Тома" у улози Љиљане, после сцене уз коју су сви гледаоци плакали.

Аутор: Тања Петернек Алексић

ТВ лица ... као сав нормалан свет ТВ лица ... као сав нормалан свет

Autor:
Тaтjaнa Пeтeрнeк Aлeксић

„Тв лица …као сав нормалан свет,, је на програму РТС-а десет сезона. За то време око 300 личности из јавног живота показало је да успех и популарност нису успели да их промене. [ детаљније ]

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара