Читај ми!

Психолошка борба са гојазношћу

Здраво недељно поподне у РТС ординацији доноси корисне и занимљиве приче. Прва тема биће посвећена психолошкој борби са гојазношћу, а о свом искуству говориће познати музичари.

У другом блоку лекар ће разјаснити на којих 5 гинеколошких симптома увек треба реаговати и на крају ће нутрициониста припремати зимницу на необичан, али и здравији начин.

У првом делу емсије "Моја борба" биће речи о психолошкој борби са гојазношћу. Хармоникаш Александар Софронијевић и певачица Слађана Ђорђевић откриће колико им је психички тешко падала борба са вишком килограма, како су превазишли емоционално преједање и како су сада. Од стручњака ћете сазнати како се психички припремити за овај процес, које навике треба увести и како прихватити себе. Све ће објаснити психијатар и психотерапеут др Ирена Ђорђевић.

У "Ординацији" тема ће бити гинеколошка. Који су то кључни симптоми на које треба реговати разјасниће др Вања Милошевић из ГАК-а "Народни фронт". Сазнаћете шта представља нередовне менструалне циклусе, може ли материца да боли, каква маљавост указује на здравствени проблем и зашто има везе са гинеколошким стањем и још много тога корисног.

У рубрици "Храна као лек" нутрициониста Зорица Костре ће показати како се припрема туршија на здрав и необичан начин, а рећи ће и које трикови се могу применити током припреме зимнице.

Аутор и водитељ је Марија Поповић.

Редитељ је Татјана Симић.

РТС ординација РТС ординација

Autor:
РТС

Ауторка Марија Поповић нову, осму ТВ сезону отвара уз престижно признање Youtube платформе, за 100.000 пратилаца званичног канала "РТС Ординација". [ детаљније ]

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара