Читај ми!

Гост Нено Белан

Нено Белан је стигао са Бриона у Фажану и на пристаништу га је дочекала екипа емисије "ТВ лица као сав нормалан свет".

У једном "ђиру" како каже, у шетњи поред мора, говорио је о напорном снимању спота са кога долази, о животу између Ријеке, Загреба и Сплита, о лету на Брачу код мајке где се најлепше одмори у хладу док гледа туристе како се "роштиљају" на сунцу, о томе како тамо за комшије није познати певач него један од њих који свуда стиже бициклом.

У сурету са децом у току снимања стрпљиво је правио селфије присећајући се времена када је један прахер био претеча гитаре, испричао је анегдоту о томе како је омиљена гитара добила име Барбара, али није изостало ни сећање на Масима Савића и Дина Дворника са којима је снимио дуете и са чијим одласцима се тешко помирио. 

Уз приче о томе како су настајали хитови "Причај ми о љубави", "Ријека снова", "Сунчан дан" али и песма "Стојим на кантуну" који није желео да сними, а данас је у уџбеницима музичког, пожелео је себи да за двадесетак година, као Џими Станић кога је недавно гледао, и даље наступа и ужива у музици коју пише и пева.

Аутор Тања Петернек Алексић

ТВ лица ... као сав нормалан свет ТВ лица ... као сав нормалан свет

Autor:
Тaтjaнa Пeтeрнeк Aлeксић

„Тв лица …као сав нормалан свет,, је на програму РТС-а десет сезона. За то време око 300 личности из јавног живота показало је да успех и популарност нису успели да их промене. [ детаљније ]

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара