РТС ординација

Осмог октобра почиње 8. сезона здравих, интересантних и садржајних дружења у емисији "РТС ординација", посвећеној здравијем аудиторијуму. Ауторка Марија Поповић нову ТВ сезону отвара уз престижно признање Youtube-а за 100.000 пратилаца канала "РТС Ординација".

"Када је пре седам година Забавни програм РТС-а покренуо ову јединствену емисију о здрављу, нико није слутио да ће за кратко време изазвати велико интересовање и имати толику публику у нашој земљи али и у региону. То ме уверило да сам изабрала прави приступ и охрабрило да наставим уз још више труда. И ево, за нама је више од 160 емитованих емисија, 500 различитих тема и више стотина гостију из јавног живота, света медицине, фармације, исхране... Екипа "РТС ординације" са истим ентузијазмом и посвећеношћу приступа припреми и осмишљавању нових, занимљивих и важних прича које ћемо вам представљати премијерно од 8. октобра - недељом у 14 часова на Првом програму РТС-а." - поверава ауторка и уредница Марија Поповић.

И даље ће кроз смех и забаву јавне личности својим исповестима храбрити гледаоце и упозоравати својим искуством на значај превентиве и озбиљнији приступ бризи о здрављу. Релевантни стручњаци ће као и до сада - на једноставан начин давати савете за очување здравља који се лако могу применити.

Како сте и навикли, очекују вас све рубрике које сте волели: "Моја борба", "Ординација", "Моја апотека", "Храна као лек", "5 питања" и друге.

Осма сезона емисије "РТС ординација" ће понудити одговоре и могућа решења и на неке осетљиве и често занемарене а важне теме, кроз рубирку "Моја борба": како заштитити децу у току процеса развода брака, зашто мушкарци губе косу, како контролисати емоције током периода губитка килограма…

Централне теме у сегменту "Ординација" биће оне које занимају велики број људи, као што су: успорен рад штитасте жлезде, низак крвни пристисак, како одржати у балансу хормоне стреса…

Из рубрике "Апотека" и даље ћемо сазнавати најпоузданије информације о правилној употреби фармацеутксих производа, а већ у првој емисији нове ТВ сезоне сазнаћемо колико су безбедна природна средства за смирење.

Добро познати тематски блок емисије "Храна као лек" - донеће разјашњење дилема у вези са храном: шта недостаје организму када осећамо јаку потребу за специфичним намирницама, које врста брашна су најквалитетније, како на што здравији начин оставити туршију и још много тога.

Марија Поповић: "Све ово припремамо и реализујемо за наше гледаоце и пратиоце са циљем да допринесемо освешћивању свих нас, да бисмо посветили више пажње нашем здрављу али и здрављу наших укућана, породица и ближњих. Врата ове наше атипичне ординације су широм отворена, сви су добро дошли јер ми смо "РТС ординација - за нацију!"

"РТС ординација" - Осма ТВ сезона - РТС 1, недеља 8. октобар у 14.10

Аутор и водитељ емисије: Марија Поповић

Редитељ: Татјана Симић

https://www.youtube.com/@RTSOrdinacija

РТС ординација РТС ординација

Autor:
РТС

Ауторка Марија Поповић нову, осму ТВ сезону отвара уз престижно признање Youtube платформе, за 100.000 пратилаца званичног канала "РТС Ординација". [ детаљније ]

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара