Читај ми!

Моја дедовина

Ђорђу је деда преминуо од корона вируса, а план им је био да заједно обнове дедовину.

Радња прве епизоде новог серијала дешава се у брдима Бајине Баште где је имање Јанковића. Њега води један средњошколац. Од малена је долазио из града код деде и правио велике планове за живот на селу. Све је прекинула дедина смрт у 61. години од корона вируса. Од тада мали Ђоле покушава да испуни дедину жељу и спасе дедовину од пропадања.

Ова помало тужна, али победничка прича чека вас у петак увече.

У скоро свакој епизоди нове сезоне главни актери су млађи људи, јер је од 5.600 пристиглих пријава највише млађе генерације која жели да спасе огњиште предака.

Серијал Моја дедовина доноси домаћину три хиљаде евра као помоћ да купи материјал за обнову, а његов задатак је да окупи мобу (испомоћ пријатеља, комшија, рођака на три дана колико трају грађевински радови). Кратак рок и понекад недовољни буџет мотив су само онима који имају снагу, вољу и жељу да дедовина заувек живи.

Овај серијал је одмах после прве сезоне постао једна од најгледанијих емисија у Србији.

Моја дедовина Моја дедовина

Autor:
Милан Поповић

Пред вама ће од запуштених и упарложених сеоских домаћинстава настајати дедовине са новим сјајем. Пред камерама ће "од бабе настајати девојка"- гледаћете како се за 4 дана са само 6 просечних плата (које домаћину доноси екипа серијала) обнављају дедовине широм Србије. [ детаљније ]

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара