Читај ми!

Наше вредности

Клима, географија и људи су оно што чини једно поднебље и његове специфичности. Зашто нам је важно да сачувамо своје карактеристике, а шта нам оне доносе у овој емисији Знања имања говоре:

Ибрахим Турсуновић - враћа стари сјај шљиви квалитета “ала брчко” као највећи извозник овог плавог злата у региону.

Саво Лукић координатор Воћног клуба - зашто нам је важан регистар аутохтоних сорти воћа са овог поднебља.

Душка Митровић - како је мајевачки сир “Зајац” нашао свој пут до трпеза широм света.

Милош Јованов и Жељка Хенц о Млекомапу - мрежи добрих људи, квалитетних производа и још бољих идеја.

Новинари: Драгана Попов, Љиљана М. Петровић

 

 

Знање имање

Autor:
РТС

Храна је наша потреба и задовољство, а како да постане добар бизнис? Да ли је у пољопривреди извозна шанса Србије и колико је препознајемо? [ детаљније ]

Коментари

Da, ali...
Како преживети прва три дана катастрофе у Србији, и за шта нас припрема ЕУ
Dvojnik mog oca
Вероватно свако од нас има свог двојника са којим дели и сличну ДНК
Nemogućnost tusiranja
Не туширате се сваког дана – не стидите се, то је здраво
Cestitke za uspeh
Да ли сте знали да се најбоље грамофонске ручице производе у Србији
Re: Eh...
Лесковачка спржа – производ са заштићеним географским пореклом