Читај ми!

Гости Влатко Стефановски и Стјепко Гут

У летњем серијалу гледаоци ће имати прилику да виде неке од емисија које не постоје на јутјуб каналу, а које су снимљене на почетку емитовања серије "ТВ лица као сав нормалан свет".

Ове суботе биће то интервјуи у којима музичари Влатко Стефаносвски и Стејепко Гут показују како изгледа њихов дан. 

Влатко је снимљен у Београду 2007. уочи великог концерта у СКЦ-у где је говорио о каријери, али и породици, Скопљу, крају у коме је одрастао, гитари и свакодневном вежбању, о животу  који не личи на предубеђења о звездама него је дуго путовање комбијем којим се сам довезао и тог јутра у Београд.

Стјепко Гут је дошао 2010. због наступа на Џез фестивалу, а Београд је био успутна станица у већ невероватном распореду у животу који се одвија између Њујорка у коме живи и Граца у коме предаје.Али, упркос дестинацијама и путовањима, посебно задовољство представљала му је шетња по Дорћолу, одлазак код обућара да пенџетира ципеле и прича поред Дунава о томе како су га стари музичари прихватили као џезера из Србије.

Аутор: Тања Петернек Алексић

ТВ лица ... као сав нормалан свет ТВ лица ... као сав нормалан свет

Autor:
Тaтjaнa Пeтeрнeк Aлeксић

„Тв лица …као сав нормалан свет,, је на програму РТС-а десет сезона. За то време око 300 личности из јавног живота показало је да успех и популарност нису успели да их промене. [ детаљније ]

Коментари

Nena
Мамурлук – како преживети дан после
Cigarete
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Decija evrovizija
Дечја песма Евровизије
ablacija
Шта је превенција за изненадне болести
Gdjj
Комшије