Читај ми!

Нови почетак

Јелена и Небојша Станаћев из Александрова учесници су последње, шеснаесте епизоде другог циклуса националног хуманитарног пројекта и ТВ серијала "Нови почетак".

Храбра Јелена успешно се бави одгајањем детета и кућним пословима иако болује од тешке болести. Овај брачни пар има искуство и живота у иностранству, али су ипак одлучили да остану у Србији и овде започну свој приватан бизнис. 
 
И овога пута, тим националног хуманитарног пројекта "Нови почетак" није само помогао да ова породица добије сопствени дом (уз несебичну помоћ средстава Министарства за бригу о селу) - већ смо им обезбедили и додатне вредне поклоне, за успешнији породични бизнис. Поклонили смо породици Станаћев специјалне машине, каквих у Србији нема а које ће им много помомоћи у послу - бити одскочна даска, за посао којим се бави Небојша...
 
Не пропустите последњу епизоду емисије "Нови почетак" у петак, 2. јуна, у 20.50 на Првом програму РТС-а.
 
Пореклом из истог места, Јелена и Небојша су се упознали на једном рођендану. Убрзо након тога, решили су да започну заједнички живот и потом су добли првог сина. Током снимања нашег серијала, очекивали су и другу принову у породици. 

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво