Читај ми!

Јутарњи програм

На тениским теренима Ролан Гароса у Паризу почело је такмичење на другом Гренд слем турниру у години. О Новаку и шансама осталих српских представника говори нам Александар Болић, директор Тениског савеза Србије.

На северу Косова и Метохије је мирно, али са појачаном тензијом. НАТО позива Приштину да смири ситуацију, а Еулекс тражи да се избегне насиље. О томе и изборима у Турској, у Темама дана, са Вељком Одаловићем.

Широм Србије на снази су жути и наранџасти метеоаларм. Током претходних дана, пљускови су утицали на бујичне реке и потоке, па су поплаве биле у Западној Србији, највише у Драгачеву и у ужичком крају. Каква је тренутно ситуација, какви су дани пред нама, када је време у питању? О томе у пола 9.

Продуцентски дан је највећи фестивал студената филмске и телевизијске продукције у региону. Како су наша искуства искористили у Загребу и Мајамију?

За историју и вечну славу! 29. мај  је од 1991. године постао црвено слово Звездиног календара, тада су црвено-бели у Барију постали шампиони Европе.

Шта је “амерички вирус” због кога су пуни дечји диспанзери? По чему се разликује од неких других вируса?

На крају програма, Невена Божовић Ивановић нам представља нови спот "Огледало".

Уредник: Душица Тасић

Водитељ:Бојана Марковић

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво