Читај ми!

Филм

Златни дечко

"Златни дечко“ је прича о томе куда вас све може одвести таленат, али и прича о другој шанси. Са Денисом Мурићем у насловној улози, филм прати младог, вансеријски талентованог фудбалера, проблематичног темперамента који је мета различитих интереса. Жанровски, може се сврстати у драму-трилер, али има и акционих и љубавних елемената.

Денис Марковић је талентовани фудбалер који веома млад доспева у сам врх светског фудбала, али због проблема са карактером не успева да опстане на том нивоу. Након повратка у Београд, његов менаџер Чаки покушава да му пронађе нови клуб, али због његове репутације не успева у томе. Денис полако заборавља на фудбал и концентрише се на изласке. Чаки упада у проблеме због коцкања и приморан је да пребије свој дуг зеленашима Сонију и Џонију менаџерским правима на Дениса.

Сони и Џони затичу Дениса у очајном физичком и психичком стању. Покушавају да га доведу у ред, али Денис одбија било какву сарадњу. У тренутку кад Сони и Џони размишљају да одустану, из затвора излази њихов другар Маки, који је познат по свом незгодном карактеру. Маки постаје Денисов чувар и стални пратилац. Њих двојица од старта улазе у отворену борбу, али мало по мало, Маки успева да допре до Дениса својим нетрадиционалним методама.

Денис се враћа у форму и добија шансу у српском прволигашу. Након спектакуларне партије у дресу новог клуба поново долази у центар медијске пажње. Нови проблем се јавља кад запада за око искаљеном менаџеру Омеру, који не преза ни од чега да дође до онога што жели.

Улоге: Денис Мурић, Петар Стругар, Андрија Кузмановић, Игор Бенчина, Љубомир Булајић, Тихомир Станић, Страхиња Блажић

Режија: Огњен Јанковић

 

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво