Читај ми!

Гост Ђорђе Кадијевић

Ђорђе Кадијевић, прослављени редитељ гост је у новом издању емисије ТВ лица као сав нормалан свет у време када се обелезава 50 година од првог домаћег хорора, филма Лептирица.

Уз обиље инсерата који ће гледаоце подсетити на филм који је ледио крв публици и због кога су комшије са страхом долазиле код редитеља, а мајке молиле главну глумицу да се упозна са њиховом децом да виде да је добра и лепа, Кадијевић је са великом страшћу дочарао снимање серија и филмова који су обележили његову каријеру. Говорећи о генијалности Александра Берчека описивао је сцену у којој је током снимања плакала цела екипа, али и сам редитељ. Бројне приче о настајању серије Вук Караџић, награди у Риму, сврставање овог дела у баштину Унеска је у његовом животу било мање важно од породице због које је све радио. Данас има 90 година, живи сам, али свакодневно тренира у теретани дижући тегове и не заборавља фантастичне приче са снимања које је поделио са гледаоцима.

Аутор Тања Петернек Алексић

ТВ лица ... као сав нормалан свет ТВ лица ... као сав нормалан свет

Autor:
Тaтjaнa Пeтeрнeк Aлeксић

„Тв лица …као сав нормалан свет,, је на програму РТС-а десет сезона. За то време око 300 личности из јавног живота показало је да успех и популарност нису успели да их промене. [ детаљније ]

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво