Читај ми!

Гост Бранко Јанковић

Глумац Бранко Јанковић, кога је публика заволела у серији "Војна академија" дочекао је Тању Петернек у селу Гуњаци.

Окружен породицим, родитељима, супругом и децом, говорио је да је срећан што им омогућава детињство какво је он имао, присетио се како је као мали чувао козе са баком, а данас будућност види на селу. Ту је угостио бројне колеге из серија у којима је играо, а у свет глуме је ушао после студија у Бањалуци где је потом играо у Народном позоришту.

У сетњи кроз село о томе како су се упознали говори његова супруга Наташа која је такође глумица, о стипендији у иностранству коју је добила и Бранковој понуди да се он посвети бризи о беби док она гради каријеру, о разлогу зашто је одбила и посветила се породици, о одрастању троје деце и њиховом васпитању, а све у сликовитом амбијенту у коме су јурили кокошке, носили козе и трчали преко ливада поред воденице.

Бранко Јанковић се представља као глумац и козар јер се његов свет врти између ове две делатности, па је тако дан проведен са њим почео у селу, а завршен у Мадлениануму, аплаузом који је добио после представе у којој игра.

Аутор Тања Петернек Алексић

ТВ лица ... као сав нормалан свет ТВ лица ... као сав нормалан свет

Autor:
Тaтjaнa Пeтeрнeк Aлeксић

„Тв лица …као сав нормалан свет,, је на програму РТС-а десет сезона. За то време око 300 личности из јавног живота показало је да успех и популарност нису успели да их промене. [ детаљније ]

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво