Читај ми!

Шта је то Српски аутомобилски трофеј

Ове недеље екипа емисије САТ представиће гледалишту нешто што се догађа први пут у 32 године историје емисије.

Одлучили су да покрену акцију која ће поставити сасвим нове стандарде на домаћој аутомобилској сцени и показати шта купци у Србији заиста сматрају за најбољи аутомобил. Биће то потпуно другачији избор, са правилима каква у овом региону нису примењена, правилима која јавности, то јест возачима, дају прилику да буду тест-возачи и да имају кључни глас. Сазнаћете која су то правила, како се деле бодови, који аутомобили могу да учествују, али и оно најважније: како и ви активно да учествујете у том избору, па чак и да тестирате возила на стази.

У рубрици "Добро је да знате“ скрећу пажњу и на то када полиција има право да вам скине таблице и искључи вас из саобраћаја због затамњених стакала.

Такође, доносе и две занимљиве приче са светских презентација новог лексуса "RZ450e“ и потпуно електричног џипа "авенџер“.

Уредник и водитељ је Младен Алвировић.

Реприза емисије је недељом у 00.15 на Првом програму.

САТ САТ

Autor:
Младен Алвировић

Сви који траже актуелну и, пре свега, корисну информацију из области саобраћаја, аутомобилизма и туризма већ пуних 30 година окупљени су око емисије САТ, емисије и за возаче и за пешаке. [ детаљније ]

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво