Читај ми!

Гост Ренато Грбић, алас који је спасао 25 живота

Празник рада је време када се сви спремају за кртатак одмор, када спајају радне и нерадне дане, али у то време Ренато Грбић ће, као и увек, бити у близини Панчевачког моста.

Алас који је спасао 25 људи из Дунава, добитник је бројних награда и признања међу којима за херојско дело, за подвиг године, уручен му је почасни пасош под редним бројем 5, постао је и Најбеограђанин на основу предлога суграђана, давао је интервјуе за стране ТВ мреже и интервјуе у новинама, а после репортаже на ABC мрежи освануло је више од 1000 коментара америчких гледалаца.

Све ово није му важно колико дружење са једном девојком којој је спасао живот када је скочила са Панчевачког моста и то што је био почасни гост на њеној свадби. Ренато причајући причу о људима којима је спасавао живот, говори о томе како смо постали неосетљиви, зашто се догађа да људи прођу поред некога ко падне на улици а не осврну се и како ће Празник рада 1. мај провести на рибарском чамцу ту негде испод Панчевачког моста.

Аутор Тања Петернек Алексић

 

ТВ лица ... као сав нормалан свет ТВ лица ... као сав нормалан свет

Autor:
Тaтjaнa Пeтeрнeк Aлeксић

„Тв лица …као сав нормалан свет,, је на програму РТС-а десет сезона. За то време око 300 личности из јавног живота показало је да успех и популарност нису успели да их промене. [ детаљније ]

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво