Читај ми!

Васкршње радости

У време  Васкрса у емисији говоре, певају и рецитују личности које су обележиле празничне емисије у серијалу на местима која им много значе.

У манастиру Ковиљ, снимали смо тада  владику, а данас Патријарха српског Порфирија, док је глумица Тања Бошковић говорила поезију испред храма Светих цара Константина и царице Јелене.

Омиљена телевизијска водитељка Дина Чолић је за место снимања изабрала манастир у Кусадску, а глумац  Бранисав Зеремски говорио је о Васкрсу испред храма Архангела Гаврила у Земуну.

У време снимања тада ђакон, а данас војни свештеник Александар Секулић са супругом оперском дивом Снежаном Савичић Секулић дочекао нас је испред цркве Светог Александра Невског, а брачни пар Гајшек отворио је врата њиховог дома док су фарбали јаја, и тако су сви заједно, на њима својствен начин, пожелели  гледаоцима срћне празнике.

Аутор: Тања Петернек Алексић

ТВ лица ... као сав нормалан свет ТВ лица ... као сав нормалан свет

Autor:
Тaтjaнa Пeтeрнeк Aлeксић

„Тв лица …као сав нормалан свет,, је на програму РТС-а десет сезона. За то време око 300 личности из јавног живота показало је да успех и популарност нису успели да их промене. [ детаљније ]

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво