Александар Вучић

Пре тачно годину дана Александар Вучић је по други пут победио на председничким изборима. Преостале су му још четири године на месту председника Србије а динамика, и глобална и локална је таква да ће вероватно бити турбулентније него претходних шест колико седи у кабинету на Обилићевом венцу.

Како ће се Србија снаћи у новим глобалним, тектонским променама, какве је недавно у Москви најавио председник Кине Си, да ли ће остати с друге стране барикаде тј. нове гвоздене завесе или напротив има шансу да искористи своју неутралну позицију спрам рата у Украјини и добре везе са Народном Републиком Кином?

Да ли су Сједињене Америчке Државе данас кључни партнер Србије? Шта нам пројекат Отворени Балкан говори о односима са Америком, шта о односима са Немачком и Европом а шта са суседима?

Како гледа на промене које се дешавају у Црној Гори, да ли је могуће да дође до промена у односу са Федерацијом Босне и Херцеговине али и са Републиком Српском?

Где је Косово данас а где ће да буде на крају његовог другог мандата?

Каква је економска ситуација у Србији: да ли ће доћи до повећања плата, да ли ће плате погурати инфлације и шта се све ради од инфраструкрних пројеката?

Гост емисије "Четвртком у девет": Александар Вучић, председник Србије

Аутор емисије: Горислав Папић 

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво