Читај ми!

Пролећне респираторне алергије

Нова РТС ординација доноси нове актуелне теме - позната певачица народне музике откриће како је превазишла озбиљан проблем са рукама, алерголог ће разјаснити све недоумице о лечењу и третирању пролећнихполенских алергија, а нутрициониста ће на крају објаснити који су млечни производи бољи избор када је добробит за здравље у питању.

У првом делу емисије "Моја борба“ гошћа ће бити певачица Изворинка Милошевић. Она ће открити како и зашто је оперисала обе шаке у којима није имала осећај због здравственог проблема. Био је то синдром карпалног тунела, а о чему се тачно ради објасниће неурохирург др Миленко Станић.

На "5 питања“ о пролећним респираторним алергијама одговараће доц. др Рајица Стошовић, алерголог из Универзитетског клиничког центра Србије. Он ће разјаснити како разликовати алергију од прехладе, које навике могу да погоршају стање алергије, како се понашати док траје сезона полена, како поступати са пумпицама и антихистаминицима(лековима за заустављање алергијске реакције) и да ли постоји трајно решење овог проблема.

У рубрици "Или или“ биће речи о избору млечних производа. Нутрициониста Ђорђе Пејић ће разрешити дилеме - да ли је боље одабрати кисело млеко или јогурт, кајмак или путер, млади сир или павлаку и кроз још занимљивих дуела ћете сазнати како да бирате млечни производ који је кориснији за здравље.

Аутор и водитељ је Марија Поповић.

Редитељ је Татјана Симић.

РТС ординација РТС ординација

Autor:
РТС

Ауторка Марија Поповић нову, осму ТВ сезону отвара уз престижно признање Youtube платформе, за 100.000 пратилаца званичног канала "РТС Ординација". [ детаљније ]

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво