Менопауза

Здраво недељно поподне у РТС ординацији доноси три нове занимљиве приче. Познате даме ће отворено говорити о климаксу и како су у њега ушле, а све важно о терпији у менопаузи разјасниће гинеколог. Централна тема биће посвећена здрављу зуба, тачније цистама које се могу јавити на корену зуба. За крај једна корисна прича- фармацеут ће показати како се може направити домаћи дезодоранс код кућ

У првом делу емисије "Моја борба“ биће речи о климаксу. Певачица Гоца Лазаревић и глумица Сузана Петричевић ће искрено испричати како су поднеле тегобе које овај период живота доноси, када су ушле у менопаузу и шта им је помогло. Све одговоре у вези са терапијом и хормонима даће гинеколог проф. др Ана Митровић Јовановић из ГАК-а "Народни фронт“.

У "Ординацији“ вас очекује стоматолошка тема - цисте на корену зуба. Стоматолог и орални хирирг др Ивона Бјењаш разјасниће када се цисте на зубу јављају, какве симптоме доносе, али и како се лече. Биће речи и о томе да ли се и какоовај проблем може спречити.

У рубрици "Корисно“ ћемо припремати домаћи дезодоранс који се може направити и код куће и то од састојака које свако може набавити. Како се то ради показаће Маријана Милосављевић, фармацеут и специјалиста козметологије.

Аутор и водитељ је Марија Поповић.

Редитељ је Татјана Симић.

РТС ординација РТС ординација

Autor:
РТС

Ауторка Марија Поповић нову, осму ТВ сезону отвара уз престижно признање Youtube платформе, за 100.000 пратилаца званичног канала "РТС Ординација". [ детаљније ]

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво