Да ли се треба мирити после развода?

Недељно поподне у РТС ординацији биће забавно, корисно и донеће доста смеха и употребљивих савета. Познате певачице откриће зашто су се после развода мириле са мужевима и да ли су помирења успела, а психолог ће објаснити када се треба враћати партнеру. У апотеци ће бити речи о томе који се препарати против хемородиа могу користити и на крају ће лекар говорити о томе како на здравље утичу биљне клице и сокови житних трава.

У првом делу емисије "Моја борба“ биће речи о томе да ли се после развода треба враћати партнерима. Певачице Катарина Сотировић и Јелена Гербец искрено ће говорити о томе зашто су се растале од мужева, који су им тренуци најтеже падали, да ли су ишле на брачну терпаију и још много тога занимљивог. Корисне савете о томе када и зашто се треба враћати и мирити даће психолог и психотерапеут Никола Петровић.

У блоку "Моја апотека“ ћете научити који препарати против хеморида могу да помогну и како се користе, а све одговоре даће магистра фармације Ивана Пајић.

У "Ординацији“ ће гошћа бити др Јована Машић, лекар опште праксе и стручњак за биљну исхрану. Она ће објаснити колико су за здравље добре биљне клице, како се користе и како их можемо направити код куће, а говориће и о позитивном утицају сокова житних трава, попут сока од спелте, пшенице и јечма.

Аутор и водитељ је Марија Поповић.

Редитељ је Татајана Симић.

 

РТС ординација РТС ординација

Autor:
РТС

Ауторка Марија Поповић нову, осму ТВ сезону отвара уз престижно признање Youtube платформе, за 100.000 пратилаца званичног канала "РТС Ординација". [ детаљније ]

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво