In corporе sano

Какве везе "In corporе sano“ има са новим плавоптичастим летом, да ли постоји зец чије су уши дужине 79cm, хоће ли Господин Џ преживети кад тренинтг води Госпођа Ж сазнаћете ако будете са нама у новим авантурама плавотптичасте екипе, у суботу, 18.3. у подне на Првом програму Телевизије Србије.

У здравом телу је здрав дух. Тако каже стара изрека. Госпођа Ж наравно има шта да дода и појасни неке ствари, али то је ипак само "наша и ваша Госпођа Ж“. На њена предавања су већ сви већ навикили, али не и на спровођење те изреке, јер је одлучила да тренира. Што смао по себи не би било проблем, да она није умислила да то морају и сви са њом.

Господин Џ покушава да је прати и његов тренинг је борба за голи опстанак. Осман и Борка покушавају да се сакрију и избегну њен наум, али авај! Неће избећи.

Покушаваће да побегну и преко куварице, која овог пута спрема протеински доручак "Омлет-филе“, преко путовања у забавни Зимбабве, преко гусарске посаде и приче о зећевима, али не. Неће моћи да се извуку из њених намера све док она сама не заспи. Тада сви могу мало да одахну.

Ако вас занима како све то изгледа, мораћете да погледате нову епизоду 18. марта у подне на Првом програму Телевизије Србије. Уколико пропустите епизоду, можете је погледати одмах сутрадан, у недељу, 19. марта у 9:05ч на Другом програму или на нашем youtube-kanalu или на платформи rtsplaneta.rs.

О "Плавој птици“ брину: уреднице и сценаристкиње Јелена Попадић Сумић и Дуња Петровић, редитељ Миодраг Коларић, наши глумци: Осман Ахмед, Борка Томовић, Андријана Оливерић, Марија Меденица и Мирослав Петровић, затим наше сценографкиње Мира Андрејевић и Тања Ивановић, костимографкиња Александра Стошић Крстовић, композитор Драгољуб Илић, монтажерка Нада Додик Зилџић, музички уредник Добросав Предић, дизајнер тона Срђан Филиповић и многи други.

Лет лет до следеће суботе у 12 и 5!

 

 

Плава птица Плава птица

Autor:
РТС

Плава птица и даље лети сваке суботе у 12:05 на Првом програму Телевизије Србије! Сви другарићи добро знају да у плавоптичастом лету увек могу да уживају у разним авантурама, сазнањима и доброј музици. [ детаљније ]

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво