Гост Зинаида Дедакин

Зинаида Дедакин је на договорено место стигла у пратњи пса луиталице и уз пуно смеха почела разговор о томе како је сви представљају у медијима у покушају да тачно изговоре њено име и презиме.

Дакод Зинке, како је зову колеге, ништа није обично сведочи и податак да је рођена 29. фебруара и да рођендане може да слави сваке преступне године, али да воли да се дружи и има омиљена места сведочи и сликовити простор на коме је почео дан који је екипа ,,ТВ лица'' провела са глумицом.

Интервју је почео на месту где аласи само за њу доносе рибу коју воли, а у тако пријатељском окружењу прича са комичарком по вокацији изашла је из уобичејеног тона. Зинаида је говорила о оној чувеној реченици "хајде глумац кажи нешто смешно" причала је о периоду када је за себе говорила да је тужна жена, говорила је о дијагнози која јој је променила живот. Рад на себи, сусрети са терапеутом, различите методе лечења, довеле су до тога да јој је уочи заказане операције речено да се тумор толико смањио да није потребна интервенција. Највећа подршка била су јој њена деца за које каже да су данас одрасли људи на које је поносна.

Дан је настављен у "Позоришту наТеразијама" где годинама игра у представи "Чикаго''. Гледаоци ће имати прилику да присуствују припремама, тонској проби и доживе аплауз публике који је награда за дугачак пут који је прешла од девојке која се из Београда упутила у позориште у Зеници с једним кофером и даском за пеглање у рукама до познате глумице.

Аутор Тања Петернек Алексић

 

ТВ лица ... као сав нормалан свет ТВ лица ... као сав нормалан свет

Autor:
Тaтjaнa Пeтeрнeк Aлeксић

„Тв лица …као сав нормалан свет,, је на програму РТС-а десет сезона. За то време око 300 личности из јавног живота показало је да успех и популарност нису успели да их промене. [ детаљније ]

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво