Кухиња мога краја

Од недеље, 19. марта на Првом програму РТС-а у термину од 15.30х, почиње жељно ишчекивана нова сезона изузетно популарног серијала "Кухиња мога краја ". Седам нових домаћица из различитих крајева Србије креће на још једно узбудљиво гастро путовање.

У наредних 7 недеља, оне ће не само представити кулинарске специјалитете, обичаје и знаменитости свога краја, већ се исто тако уверити и у лепоте других крајева Србије.

Као и до сада, само и искључиво од гласова самих учесница зависи која ће се на крају окитити титулом нове краљице Кухиње мога краја и добити чек на 200.000 динара намењен управо најбољој.

У потрагу за најукуснијим специјалитетима Србије ускоро крећу: Бисерка Чобанов из села Велебит код Кањиже, Снежана Јовановић из Дероња код Оџака, Љиљана Васковић из Лончаника код Уба, Рисима Вучићевић из села Опарић код Рековца, Марина Гагић из села Мађере код Ражња, Горица Маринковић из Бистрице, надомак Петровца на Млави и Мара Ћуић из Путинаца код Руме.

Част да прва у свом дому окупи своје другарице припада духовитој Бисерки Чобанов.

Ова шармантна дама, Личанка пореклом представиће се специјалитетима свога краја а највише наде полаже у свој чувени ајвар за који је већ овенчана бројним наградама.

Она и њен супруг Милета показаће се као врло срдачни домаћини. Чућемо шта о својој вредној мами мисли њена кћерка Гаљина, али и сазнати да јој је највећа жеља да ожени сина.

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво