Читај ми!

Гост Слободан Тркуља

Слободан Тркуља је ових дана у центру пажње после податка да је његов наступ у оквиру новогодишњег програма кинеске телевизије имао рекордан број прегледа, више него што је укупан број становника на планети, због чега се овај програм сматра најгледанијим на свету.

Тркуља је наступио певајући песму "Тамо далеко" а гледаоци ће захваљујући љубазности колега из CC ТВ-а имати прилику да виде како је изгледало снимање на Калемегдану, као и снимке са наступа нашег музичара на турнеји у Кини.

Ово је био повод за разговор тачно 15 година после првог гостовања у емисији "ТВ лица као сав нормалан свет''.

Од тада до данас много тога се променило у његовом животу, вратио се из Холандије у којој је студирао и живео, основао породицу и скућио се са супругом и три ћерке надомак Новог Сада.

Разговор је сниман у Београду на Кинеском фестивалу светла и у башти породичне куће где су шетали кућни љубимци, пет паса и три овце које су прескакале музичара док је концентрисано говорио о томе како је учио да ложи пећ и пече ракију, како ужива у свему што није знао као младић који је одрастао у згради у центру Новог Сада, и како данас за себе може да каже да је срећан човек.

Аутор: Тања Петернек Алексић

ТВ лица ... као сав нормалан свет ТВ лица ... као сав нормалан свет

Autor:
Тaтjaнa Пeтeрнeк Aлeксић

„Тв лица …као сав нормалан свет,, је на програму РТС-а десет сезона. За то време око 300 личности из јавног живота показало је да успех и популарност нису успели да их промене. [ детаљније ]

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво