Читај ми!

Повишен крвни притисак

Здраво недељно поподне у РТС ординацији ће и овог пута бити занимљиво и корисно. О свом неочекиваном здравственом проблему са дојком отворено ће говорити позната певачица. У апотеци ћете сазнати све о препаратима за снижавање масноћа у крви, а централна тема биће посвећена хипертензији - повишеном крвном притиску.

У првом делу емисије "Моја борба" гошћа ће бити поп певачица Милена Вучић Буровац. Она ће открити како је изненада завршила на операцији дојке, колико се уплашила, на који начин је открила промену на грудима и како је протекла хируршка интервенција.

У блоку "Моја апотека" ћете сазнати све о препаратима за снижавање масноћа у крви - холестерола. Магистар фармације Маја Манасијевић ће објаснити колико могу помоћи чајеви и тинктуре, да ли су суплементи за снижавање холестерола безбедни, али и да ли постоје препарати за снижавање триглицерида.

Централна тема у "Ординацији" биће посвећена хипертензији тј. повишеном крвном притиску. Сазнаћете када и како се правилно мери крвни притисак, које вредноси су прихватљиве, како боље контролисати крвни притисак и које су нове методе лечења за хипертензије које не реагују на лекове. Све ће објаснити кардиолог доц. др Марија Здравковић, директорка КБЦ "Бежанијска коса".

Аутор и водитељ је Марија Поповић.
Редитељ је Татјана Симић.

РТС ординација РТС ординација

Autor:
РТС

Ауторка Марија Поповић нову, осму ТВ сезону отвара уз престижно признање Youtube платформе, за 100.000 пратилаца званичног канала "РТС Ординација". [ детаљније ]

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара