Читај ми!

Чишћење јетре

Здраво дружење у РТС ординацији доноси нове корисне и занимљиве теме. Своју причу о борби за потомство и неочекиваној другој трудноћи поделиће позната певачица. Од специјалисте антиејџинг медицине ћете сазнати које се грешке најчешће праве приликом подмлађивања лица и на крају ћемо припремати тинктуру за чишћење јетре, али и научити шта том органу прија, а шта не.

У првом делу емисје "Моја борба" певачица Марија Микић откриће колико се борила за прву трудноћу и како се догодило да већ неколико недеља после порођаја други пут остане у другом стању. Говориће и о томе колико су јој тешко пали негативни коментари, а да ли постоје ризици када се у кратком временском периоду десе трудноће једна за другом објасниће гинеколог др Вања Милошевић.

У "Ординацији" ће бити речи о лепоти, тачније грешкама које се дешавају приликом примене процедура подмлађивања. Које су грешке пацијената, а које грешке лекара, као и то коме одговара који третман разјасниће проф. др Иоана Батсиалоу, специјалиста антиејџинг медицине и стручњак за мезотерапију.

У блоку "Храна као лек" сазнаћете шта смета јетри, како се она масти, која храна помаже да се јетра чисти, али и који чајеви томе користе. О томе ће говорити магистар фармације Христина Милошевић, а показаће и како се прави сок и тинктура која се користи за чишћење јетре.

Аутор и водитељ је Марија Поповић.
Редитељ је Татјана Симић.

 

РТС ординација РТС ординација

Autor:
РТС

Ауторка Марија Поповић нову, осму ТВ сезону отвара уз престижно признање Youtube платформе, за 100.000 пратилаца званичног канала "РТС Ординација". [ детаљније ]

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара