Читај ми!

Како сачувати имунитет у току зиме?

Зима доноси нове ризике по здравље, зато ћемо овог викенда у "РТС ординацији" сазнати корисне савете о томе како да сачувамо имунитет у току хладних дана. Позната глумица припремаће посне куглице од хељде, а видећете и како се после порођаја вежба да би се стомак вратио у првобитно стање.

У првом делу емисије "Куварски изазов" припремаћемо посне куглице од хељде, и слане и слатке. По први пут ова јела правиће млада глумица Ања Алач, а од нутриционисте Иване Ћосић сазнаћете зашто су ове куглице здрав избор.

У "Ординацији" ће бити речи о јачању стомака после порођаја и томе како се превазилази проблем дијастазе тј. раздвојености стомачних мишића. Професор физичког васпитања и спорта Драгана Мосуровић објасниће како се дијастаза препознаје, показаће како изгледају вежбе које могу да ублаже овај проблем, а сазнаћете и да ли треба носити појас после порођаја.

Кроз "5 питања" од имунолога проф. др Борислава Каменова сазнаћете како да сачувате имунитет у току зиме. Он ће разјаснити како изгледа и како се осећа особа нарушеног имунитета, шта треба јести у току хладних дана, коме највише смета зима, које суплементе треба узимати и још много тога корисног.

Аутор и водитељ је Марија Поповић.
Редитељ је Татјана Симић.

 

РТС ординација РТС ординација

Autor:
РТС

Ауторка Марија Поповић нову, осму ТВ сезону отвара уз престижно признање Youtube платформе, за 100.000 пратилаца званичног канала "РТС Ординација". [ детаљније ]

Коментари

Nena
Мамурлук – како преживети дан после
Cigarete
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Decija evrovizija
Дечја песма Евровизије
ablacija
Шта је превенција за изненадне болести
Gdjj
Комшије