недеља, 25. дец 2022, 10:50
Време даривања
Ово је време заједништва, даривања и праштања. Даривањем желимо да покажемо љубав и захвалност, а осећај заједништва треба неговати не само током празника већ целе године.
Зато вам у овом издању Знања имања говоре:
Александар и Душица Обреновић из Прањана - како послује породична млекара Ђи Ми.
Милутин Продановић вратио се на дедовину - покренуо производњу, брендира своје Прањање а ракије носе назив Дакота и Мисија.
Сретен Пајић, млади домаћин из села Гола глава - уместо посла у Италији засадио је виноград, планира да отвори винарију, а очувао је и сточарску производњу.
Јован Милинковић, саветодавац ваљевске пољопривредне стручне службе - својим виноградом даје пример свим воћарима и виноградарима које обилази.
Милутин Ранковић, вајар и дуборезац из Лајковца - о окамењеном црном храсту, скривеном благу Колубаре.
Новинари: Драгана Попов, Јелена Вукобрат, Лиљана М. Петровић
Autor:
РТС
Храна је наша потреба и задовољство, а како да постане добар бизнис? Да ли је у пољопривреди извозна шанса Србије и колико је препознајемо? [ детаљније ]
Коментари