Читај ми!

Зимовање

Већина домаћина користи најхладније месеце у години како би испланирали добар пут за следећу сезону и за све послове који ће им то омогућити.

Како остварити профит и спречити могуће губитке у емисији Знање имања говоре:

Мирослав Смиљанић из Апатина гаји дивље крушке и јабуке, производи ракију одличног квалитета и прави пут за излазак на тржиште.

Вељко Цветичанин, економиста, ронилац и пољопривредник зна како од глистењака доћи до био-баште.

Бојан Вијатов из Избишта код Вршца, модеран пастир, објашњава куда иде стадо млечног овчарства!

Славица Дамјановић у етно-домаћинству „Авлија" спаја укусе традиције и модерног у срцу Мачве.

Весна Јуришић, из удружења жена „Црнобарке" жели да знања и вештине жена са села подели са млађим генерацијама и врата ткачких радионица отвори ђацима из Богатића.

Новинарке: Драгана Попов, Јелена Вукобрат, Љиљана М. Петровић

Знање имање

Autor:
РТС

Храна је наша потреба и задовољство, а како да постане добар бизнис? Да ли је у пољопривреди извозна шанса Србије и колико је препознајемо? [ детаљније ]

Коментари

Bravo
Шта је све (не)дозвољено да се једе када имате повишен холестерол
Krusevac
Преминуо новинар Драган Бабић
Omiljeni režiser
Луис Буњуел – редитељ који нам је показао да ово није најбољи од свих могућих светова
Posle toliko vremena..
Репер Диди најбогатији међу славнима, Ђоковић на 68. месту
Zdravlje
Редовно коришћење аспирина узрокује хиљаде смрти годишње