недеља, 18. дец 2022, 10:50
Зимовање
Већина домаћина користи најхладније месеце у години како би испланирали добар пут за следећу сезону и за све послове који ће им то омогућити.
Како остварити профит и спречити могуће губитке у емисији Знање имања говоре:
Мирослав Смиљанић из Апатина гаји дивље крушке и јабуке, производи ракију одличног квалитета и прави пут за излазак на тржиште.
Вељко Цветичанин, економиста, ронилац и пољопривредник зна како од глистењака доћи до био-баште.
Бојан Вијатов из Избишта код Вршца, модеран пастир, објашњава куда иде стадо млечног овчарства!
Славица Дамјановић у етно-домаћинству „Авлија" спаја укусе традиције и модерног у срцу Мачве.
Весна Јуришић, из удружења жена „Црнобарке" жели да знања и вештине жена са села подели са млађим генерацијама и врата ткачких радионица отвори ђацима из Богатића.
Новинарке: Драгана Попов, Јелена Вукобрат, Љиљана М. Петровић
Autor:
РТС
Храна је наша потреба и задовољство, а како да постане добар бизнис? Да ли је у пољопривреди извозна шанса Србије и колико је препознајемо? [ детаљније ]
Коментари