недеља, 11. дец 2022, 11:00
Имамо производ
Продаја сировине није решење ни за једног произвођача, зато је важна прерада.
Прерадом добијамо добар и квалитетан производ са наших њива а где, како и коме продати у овој емисији Знања имања говоре:
Никола Лугумерски и Огњен Мастелица, млади произвођачи биохране - производе љути сос само за храбре.
Бојан Ковач, менаџер Лага "Срце Бачке" из Куле - зашто је важно да локални произвођачи имају свој продајни простор.
Катарина Цар из "Сомборских нити" - чува традицију пустовања вуне и прави сомборске цигаје.
Драгољуб Лекић - о четврт века старом рецепту одрживог сточарства и плановима за брендирање Крушчичке пршуте.
Ђорђе Исаиловић из Горње Врбаве - каријеру фудбалера холандске лиге је заменио фармом моравки у свом селу где производи биолошки вредну храну.
Новинари: Драгана Попов, Јелена Вукобрат, Мр Љиљана М. Петровић
Autor:
РТС
Храна је наша потреба и задовољство, а како да постане добар бизнис? Да ли је у пољопривреди извозна шанса Србије и колико је препознајемо? [ детаљније ]
Коментари