Читај ми!

Имамо производ

Продаја сировине није решење ни за једног произвођача, зато је важна прерада.

Прерадом добијамо добар и квалитетан производ са наших њива а где, како и коме продати у овој емисији Знања имања говоре:

Никола Лугумерски и Огњен Мастелица, млади произвођачи биохране - производе љути сос само за храбре.

Бојан Ковач, менаџер Лага "Срце Бачке" из Куле - зашто је важно да локални произвођачи имају свој продајни простор.

Катарина Цар из "Сомборских нити" - чува традицију пустовања вуне и прави сомборске цигаје.

Драгољуб Лекић - о четврт века старом рецепту одрживог сточарства и плановима за брендирање Крушчичке пршуте.

Ђорђе Исаиловић из Горње Врбаве - каријеру фудбалера холандске лиге је заменио фармом моравки у свом селу где производи биолошки вредну храну.

Новинари: Драгана Попов, Јелена Вукобрат, Мр Љиљана М. Петровић

Знање имање

Autor:
РТС

Храна је наша потреба и задовољство, а како да постане добар бизнис? Да ли је у пољопривреди извозна шанса Србије и колико је препознајемо? [ детаљније ]

Коментари

Bravo
Шта је све (не)дозвољено да се једе када имате повишен холестерол
Krusevac
Преминуо новинар Драган Бабић
Omiljeni režiser
Луис Буњуел – редитељ који нам је показао да ово није најбољи од свих могућих светова
Posle toliko vremena..
Репер Диди најбогатији међу славнима, Ђоковић на 68. месту
Zdravlje
Редовно коришћење аспирина узрокује хиљаде смрти годишње