Читај ми!

За друга

За производњу по принципу од њиве до трпезе од највеће важности је повезивање.

Производња, прерада, и пласман у оквиру удружених задруга услов су доброг пословања. Зато ове недеље у Знању имању говоре:

Двадесеттрогодишњи Алекса Цветановић, директор задруге "Наша вишња" коју поред њега чине још 4 воћара, а заједно имају 20 хектара вишње.

Иван Илић, један од оснивача задруге "Фарма Булатовић" - циљеви заједнички опстанак на тржишту.

Живко Исаиловић из Велике Дренове - подсећа да је за опстанак малих воћара најважније повезивање, на које су у крушевачком крају помало заборавили.

Ивана Пејовић из Агенције за рурални развој општине Инђија - о систему субвенционисаних инвестиција који је домаћинима прошле године обезбедио 207 милиона динара.

Стефан Ђорђевић, ученик 2. разреда средње Пољопривредне школе у Рековцу - зашто је лековито биље бренд ђачке задруге "Плодови Левча"

Новинари: Драгана Попов, Јелена Вукобрат, Мр Љиљана М.Петровић

 

 

Знање имање

Autor:
РТС

Храна је наша потреба и задовољство, а како да постане добар бизнис? Да ли је у пољопривреди извозна шанса Србије и колико је препознајемо? [ детаљније ]

Коментари

Bravo
Шта је све (не)дозвољено да се једе када имате повишен холестерол
Krusevac
Преминуо новинар Драган Бабић
Omiljeni režiser
Луис Буњуел – редитељ који нам је показао да ово није најбољи од свих могућих светова
Posle toliko vremena..
Репер Диди најбогатији међу славнима, Ђоковић на 68. месту
Zdravlje
Редовно коришћење аспирина узрокује хиљаде смрти годишње