Читај ми!

Све о дијетама

Здрава дружења у РТС ординацији се настављају. Ове недеље ће се у куварском изазову опробати музичка уметница Зое Кида, затим ће лекар кроз "Или или" дилеме разјаснити недоумице у вези са дијетама, а на крају ће нас фармацеут научити све важно у вези са препаратима за бољу концентрацију и размишљање.

У првом делу емисије очекује вас "Куварски изазов" у коме ће се опробати музичка уметница Ана Радоњић - Зое Кида. Она ће припремати јело које раније није правила, а откриће и детаље своје деијете уз помоћ које је успешно скинула 10-ак килограма, а сазнаћете и зашто је постала вегетеријанка.

Централна тема биће посвећена дијетама. Проф. др Дејан Чубрило, професор физиологе и специјалиста медицине спорта, ће кроз "Или или" дилеме разјанисти све важно у вези са режимима исхране за мршављење. Сазнаћете да ли треба избацити хлеб, треба ли вечерати, колико воћа треба јести и још много тога корисног.

У рубрици "Моја апотека" биће речи о производима који се користе када је потребно побољшати концентрацију и размишљање. Све ће објаснити магистар фармације Соња Стојиљковић.

Аутор и водитељ је Марија Поповић

Редитељ је Татјана Симић

РТС ординација РТС ординација

Autor:
РТС

Ауторка Марија Поповић нову, осму ТВ сезону отвара уз престижно признање Youtube платформе, за 100.000 пратилаца званичног канала "РТС Ординација". [ детаљније ]

Коментари

Nena
Мамурлук – како преживети дан после
Cigarete
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Decija evrovizija
Дечја песма Евровизије
ablacija
Шта је превенција за изненадне болести
Gdjj
Комшије