недеља, 23. окт 2022, 11:00
Будимо повезани
У време свеопште кризе, најважније је да будемо повезани: произвођачи и прерађивачи, мали предузетници са добављачима, а добављачи са купцима, и да у том економском кругу једни друге подржавају.
Зато у овој емисији Знања имања говоре:
Ненад Ристић, власник домаће млекаре Мај Плус из села Дрежница - без добрих коопераната нема квалитетног сира и кајмака.
Жене из социјалног предузећа Традиција југа - са домаћим специјалитетима траже пут до тржишта.
Породица Мирилов из Бачког Градишта - махунаркама чувају земљиште и здравље, повезали су се са Мађарима, па заједно од леблебије праве чипс, а од шумадијског кукуруза безглутенско брашно.
Миодраг Тодоровић из села Грабовац код Обреновца - о путоказима здравља између дарова природе и природе савременог живота.
Драгана, Маја и Марија Алексић - о вину које је женских руку дело, о винском путу и препознатљивости Врања као виноградарског краја.
Новинари: Драгана Попов, Јелена Вукобрат, Љиљана М. Петровић, Радица Смиљковић.
Autor:
РТС
Храна је наша потреба и задовољство, а како да постане добар бизнис? Да ли је у пољопривреди извозна шанса Србије и колико је препознајемо? [ детаљније ]
Коментари