недеља, 09. окт 2022, 11:00
Радост стварања
За добар посао неопходно је знање, организација производње и радост стварања. Тада долазе резултати.
Како бити најбољи међу најбољима у овој емисији Знања имања говоре:
Вукоје Ненад - о изазовима у производњи млека и млечних производа и како је овај посао за њега постао велика авантура.
Миленко Лучић из села Михољаче, општина Гацко - како је бити један од најбољих огајивача бикова на овим просторима.
Иван и Анкица Јанковић из Јагодине о повртарству - између храбрости и знања.
Добрица и Биљана Радосављевић из Петровца на Млави - својим кошницама узимају само најбоље што природа у Хомољу пружа.
Маријана Васиљевић је прешла пут од екологије до теологије и назад - каже да склад са природом значи склад са самим собом и зато са Биљоберима од биља прави и храну и лек.
Новинари: Драгана Попов, Јелена Вукобрат, Мр. Љиљана М. Петровић
Autor:
РТС
Храна је наша потреба и задовољство, а како да постане добар бизнис? Да ли је у пољопривреди извозна шанса Србије и колико је препознајемо? [ детаљније ]
Коментари