Читај ми!

Рецепт за успех

Тајна успеха је у томе да човек не ради оно што воли, већ да воли оно што ради.

Зато у овој емисији Знања имања говоре не само они који раде него и они који знају рецепт за успех:

Саво Тарана из Требиња - произвођач пршуте, који је пут од традиције до производа врхунског квалитета.

Стефан Шалварица из Љубиња - како је херцеговачки бјели лук освојио тржиште, и да ли га је могуће спаковати у таблету?

Виолета и Жарко Мартиновић - желе да Сићево врате на винску мапу Србије. Госте позивају у обилазак старих, породичних подрума где се вино слаже са храном једног специфичног поднебља.

Горан Станимировић, пчелар - кошнице се у Сићевачкој клисури госте жалфијом и драчом, а Горанов мед тржишту доноси нове укусе.

Милојевићи и Тодоровићи, породице из свилајначких села - о млечном говедарству, топлини породичног заједништва и успеху који куца на врата.

Новинари: Драгана Попов, Јелена Вукобрат, Мр. Љиљана М.Петровић

Знање имање

Autor:
РТС

Храна је наша потреба и задовољство, а како да постане добар бизнис? Да ли је у пољопривреди извозна шанса Србије и колико је препознајемо? [ детаљније ]

Коментари

Bravo
Шта је све (не)дозвољено да се једе када имате повишен холестерол
Krusevac
Преминуо новинар Драган Бабић
Omiljeni režiser
Луис Буњуел – редитељ који нам је показао да ово није најбољи од свих могућих светова
Posle toliko vremena..
Репер Диди најбогатији међу славнима, Ђоковић на 68. месту
Zdravlje
Редовно коришћење аспирина узрокује хиљаде смрти годишње