Читај ми!

Вредни домаћини

Лето полако пружа руку јесени, а ово је време када свега имамо у изобиљу и воћа и поврћа.

Вредни домаћини нуде нам производе доброг квалитета. Који су трошкови производње и прераде и да ли су за потрошаче поскупљења оправдана у Знању имању говоре:

Младен Петровић, агроекономиста са Института за примену науке у пољопривреди - о исплативости повртарске производње.

Владимир Крстоношић из Кикинде - како су уљарице које сеје нашле пут до финалног производа - хладно цеђених уља.

Никола Крнић, председник Удружења "Кикиндска лудаја", може ли дулек да буде наш бренд?

Јасмина Голубовић, из одељења за за привреду Бела Паланка о јединственој тканици укуса у корпи Источне Србије.

Стефан Вељковић, наставник кулинарства за кога је вртка паприка инспирација за нова кулинарска достигнућа.

Знање имање

Autor:
РТС

Храна је наша потреба и задовољство, а како да постане добар бизнис? Да ли је у пољопривреди извозна шанса Србије и колико је препознајемо? [ детаљније ]

Коментари

Da, ali...
Како преживети прва три дана катастрофе у Србији, и за шта нас припрема ЕУ
Dvojnik mog oca
Вероватно свако од нас има свог двојника са којим дели и сличну ДНК
Nemogućnost tusiranja
Не туширате се сваког дана – не стидите се, то је здраво
Cestitke za uspeh
Да ли сте знали да се најбоље грамофонске ручице производе у Србији
Re: Eh...
Лесковачка спржа – производ са заштићеним географским пореклом