недеља, 21. авг 2022, 11:00
Вредни домаћини
Лето полако пружа руку јесени, а ово је време када свега имамо у изобиљу и воћа и поврћа.
Вредни домаћини нуде нам производе доброг квалитета. Који су трошкови производње и прераде и да ли су за потрошаче поскупљења оправдана у Знању имању говоре:
Младен Петровић, агроекономиста са Института за примену науке у пољопривреди - о исплативости повртарске производње.
Владимир Крстоношић из Кикинде - како су уљарице које сеје нашле пут до финалног производа - хладно цеђених уља.
Никола Крнић, председник Удружења "Кикиндска лудаја", може ли дулек да буде наш бренд?
Јасмина Голубовић, из одељења за за привреду Бела Паланка о јединственој тканици укуса у корпи Источне Србије.
Стефан Вељковић, наставник кулинарства за кога је вртка паприка инспирација за нова кулинарска достигнућа.
Autor:
РТС
Храна је наша потреба и задовољство, а како да постане добар бизнис? Да ли је у пољопривреди извозна шанса Србије и колико је препознајемо? [ детаљније ]
Коментари