Читај ми!

Вредни домаћини

Лето полако пружа руку јесени, а ово је време када свега имамо у изобиљу и воћа и поврћа.

Вредни домаћини нуде нам производе доброг квалитета. Који су трошкови производње и прераде и да ли су за потрошаче поскупљења оправдана у Знању имању говоре:

Младен Петровић, агроекономиста са Института за примену науке у пољопривреди - о исплативости повртарске производње.

Владимир Крстоношић из Кикинде - како су уљарице које сеје нашле пут до финалног производа - хладно цеђених уља.

Никола Крнић, председник Удружења "Кикиндска лудаја", може ли дулек да буде наш бренд?

Јасмина Голубовић, из одељења за за привреду Бела Паланка о јединственој тканици укуса у корпи Источне Србије.

Стефан Вељковић, наставник кулинарства за кога је вртка паприка инспирација за нова кулинарска достигнућа.

Знање имање

Autor:
РТС

Храна је наша потреба и задовољство, а како да постане добар бизнис? Да ли је у пољопривреди извозна шанса Србије и колико је препознајемо? [ детаљније ]

Коментари

Bravo
Шта је све (не)дозвољено да се једе када имате повишен холестерол
Krusevac
Преминуо новинар Драган Бабић
Omiljeni režiser
Луис Буњуел – редитељ који нам је показао да ово није најбољи од свих могућих светова
Posle toliko vremena..
Репер Диди најбогатији међу славнима, Ђоковић на 68. месту
Zdravlje
Редовно коришћење аспирина узрокује хиљаде смрти годишње