Читај ми!

Плавоптичасти трикови!

Од кротитеља магичних коцкица и новчића стиже специјал испуњен чистом магијом! Добро... и чашама, кашикама, селотејпом и осталим реквизитама за трикове. Које је све трикове Осман радио у 19. сезони, подсетимо се у суботу, 18. јуна, у 11:30, на Првом програму РТС-а.

Како да научите да левитирате? Да ли постоји снага мисли која може да искриви кашику? Које су то чаробне речи које обичној води мењају боју и раздвајају нераздвојне новчиће? Одговоре на ова питања откриће вам кротитељ магичних коцкица, новчића и чаша - Осман!

Наравно, присетићемо се и неукротивог Господина Џ, који није избегао ни једну једину епизоду, а да не упадне у сред трика.

Наш специјал гледајте у суботу, 18. јуна 2022. године у 11:30 на Првом програму Телевизије Србије! Пишите нам на е-mail: plava.ptica@rts.rs, на нашу фејсбук страницу или на нашу добро познату адресу: Таковска 10, 11 000 Београд, са назнаком "за емисију‚ Плава птица".

О "Плавој птици" брину: уреднице и сценаристкиње Дуња Петровић и Јелена Попадић Сумић, редитељ Миодраг Коларић, глумци: Осман Ахмед, Борка Томовић, Андријана Оливерић, Марија Меденица и Мирослав Петровић, сценографкиње Мира Андрејевић и Тања Ивановић, костимографкиња Александра Стошић Крстовић, композитор Драгољуб Илић, монтажерка Нада Додиг Зилџић, музички уредник Добросав Предић, дизајнер тона Срђан Филиповић и многи други.

Лет, лет до следеће сезоне!

Плава птица Плава птица

Autor:
РТС

Плава птица и даље лети сваке суботе у 12:05 на Првом програму Телевизије Србије! Сви другарићи добро знају да у плавоптичастом лету увек могу да уживају у разним авантурама, сазнањима и доброј музици. [ детаљније ]

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво