Читај ми!

Чување и трајност намирница без етикете

У новој РТС ординацији ове недеље вас очекују лепе, корисне и занимљиве приче. Упознаћете баку која ће ускоро напунити 103 године, затим ће бити речи о томе како би требало чувати храну коју купујете без етикете, а сазнаћете и колико дуго могу трајати неке лако кварљиве намирице. На крају ће специјалиста козметологије показати како да код куће самостално направите шумеће кугле за купање.

У првом делу емисије видећете прилог о бака Јулки Митровић из Крагујевца која ће ускоро напунити 103 године. Она ће говорити како је живела, како се хранила и како одржава добро здравље, а о њој ће говорити и њена докторка, деца, унуци....

Централна тема емисије биће посвећена храни, а сазнаћете како би требало чувати лако кварљиве намирнице као што су јаја, месо и млечни производи, сазнаћете колико та храна на којој нема етикете може да стоји у фрижидеру и замрзивачу, открићемо које воће и поврће не би требало држати у фрижидеру, али и које намирнице не би требало држати у кеси. О свему томе говориће прехрамбени технолог др Ана Калушевић.

У последњем блоку РТС ординације припремаћемо шумеће кугле за купање. Маријана Милосављевић, фармацеут и специјалиста козметологије, показаће како се код куће и на лак начин могу направити шумеће кугле за купање, а сви састојци се могу набавити у продавницама здраве хране.

Аутор и водитељ је Марија Поповић.
Редитељ је Татјана Симић.

РТС ординација РТС ординација

Autor:
РТС

Ауторка Марија Поповић нову, осму ТВ сезону отвара уз престижно признање Youtube платформе, за 100.000 пратилаца званичног канала "РТС Ординација". [ детаљније ]

Коментари

Nena
Мамурлук – како преживети дан после
Cigarete
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Decija evrovizija
Дечја песма Евровизије
ablacija
Шта је превенција за изненадне болести
Gdjj
Комшије