недеља, 13. феб 2022, 11:00
Треба знати опстати
Између променљиве климе и хировитог тржишта није лако ни остати ни опстати.
Пољопривредник данас на традицију мора да дода знање, на мудрост вештине управљања и на бригу стрпљење. Зато у овом издању Знања имања говоре:
Драган Ђорђевић из Дивоша - у сусрет светом Трифуну подсећа зашто је важно да ослушкујемо причу коју шапуће вино.
Срђан Ерак - члан српске асоцијације менаџера и зет који традицију свињског Срема претвара у чаролију из пушнице.
Вукосава Тешановић - жена која у Гргуревцима жели да оснажи жене кроз пројекте и едукације за паковање чистог воћа у флашице и тегле. Оне су створиле Митровачку добру башту.
Светлана и Драган Јовановић из Горње Трнаве код Тополе - радо дочекују госте и поносни су на своје производе.
Саша Милојевић - позива на Сисевачки доручак и причу о томе како је од брвнаре настао етно кутак где каже, тренутак траје вечно.
Уредник Јасмина Никотовић Стојичић
Новинари Јелена Вукобрат, Драгана Попов, Љиљана М. Петровић
Autor:
РТС
Храна је наша потреба и задовољство, а како да постане добар бизнис? Да ли је у пољопривреди извозна шанса Србије и колико је препознајемо? [ детаљније ]
Коментари