Читај ми!

Чишћење и даљи развој Београда

Шта треба урадити да Београд престане да буде један од најзагађенијих градова у свету и шта је приоритетна инвестиција за наредну градску власт

Навикли смо се да Београд редовно налазимо у врху листе најзагађенијих градова у свету што је довело до тога да питање екологије постане кључно политичко питање у Србији.

Следећа градска управа мораће озбиљно да се упусти у борбу са загађивачима и од оних који се кандидују за тај посао треба чути шта планирају да ураде како би сачували здравље својих суграђана.

Важан посао градских власти је и даљи развој града те је питање у дебати који ће инвестициони пројекат учесници подржати уколико буду у прилици да управљају градом.

То су теме о којима у дебати "Реч на реч" у уторак 25. јануара расправљају:

Радмила Васић, српски покрет Двери
Радомир Лазовић, покрет Не давимо Београд,
Никола Никодијевић, Социјалистичка партија Србије,
Ђорђе Тодоровић, Српска напредна странка.

Модератор дебате је Зоран Станојевић.

Реч на реч Реч на реч

Autor:
Зоран Станојевић

Емисија “Реч на реч” први пут је емитована 2012. године, у време тадашњих парламентарних избора. Дебате су омогућиле политичким представницима (учесницима) представљање својих политичких позиција јавности, а гласачима да прикупе све информације које су им биле потребне за формирање коначног избора, али и да позову јавне функционере на одговорност. Од тада, ова емисија се наметнула као поуздана платформа за разматрање проблема који су се показали као најважнији у датим моментима. [ детаљније ]

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво