Читај ми!

Био храна

Етно сајам у Неготину је показао сву раскош и богатство различитости наше земље.

Све већа потражња органске хране покренула је идеју на трибини "Србија - башта Европе" да свака стручна служба опредили саветодавца за биолошку производњу. Тако ће мрежа знања да подржи мале произвођаче у одговорној пољопривреди. Очекује се сарадња пољопривредних школа и локалних самоуправа. Није случајно Неготин изабран за овај скуп.

У чувеном виногорју је настало прво органско вино. Додуше Француз Сирил Бонжиро је покренуо производњу органског грожђа. Задовољство је да су винари у пимницама вратили традицију из целог света, нуде дарове издашне географије.

Уредник и водитељ: Јасмина Никитовић Стојичић

Новинар: Драгана Попов

Знање имање

Autor:
РТС

Храна је наша потреба и задовољство, а како да постане добар бизнис? Да ли је у пољопривреди извозна шанса Србије и колико је препознајемо? [ детаљније ]

Коментари

Da, ali...
Како преживети прва три дана катастрофе у Србији, и за шта нас припрема ЕУ
Dvojnik mog oca
Вероватно свако од нас има свог двојника са којим дели и сличну ДНК
Nemogućnost tusiranja
Не туширате се сваког дана – не стидите се, то је здраво
Cestitke za uspeh
Да ли сте знали да се најбоље грамофонске ручице производе у Србији
Re: Eh...
Лесковачка спржа – производ са заштићеним географским пореклом