Читај ми!

Између жеља и могућности - у равнотежи

Када правимо планове за живот и рад добро је да разумемо могућности. И личне и породичне. Природне и социјалне. Само ако су у складу са потенцијалима резултати су могући.

Зато у овом издању емисије говоре:

Жељко Милетић из села Лебина код Параћина - како лековито биље са наших пашњака и француска технологија стварају козији сир врхунског квалитета.

Породица Томић из Забреге - зашто је важно да деца одрастају у креативном домаћинству и складу са природом.

Зоран Јовановић, фотограф и пчелар - могу ли да се помире економија и екологија.

Горан Маленковић из Шашинаца - колико квалитет земљишта и микроклима Срема утичу на сласт лубенице.

Породица Ђерић - да ли је сеоски туризам добар простор и за уживање и за бизнис.

Предраг Ненадић, доктор природне медицине - шта све крије Дунавски тањир.

Уредник: Јасмина Никитовић Стојичић
Новинар: Драгана Попов

Знање имање

Autor:
РТС

Храна је наша потреба и задовољство, а како да постане добар бизнис? Да ли је у пољопривреди извозна шанса Србије и колико је препознајемо? [ детаљније ]

Коментари

Da, ali...
Како преживети прва три дана катастрофе у Србији, и за шта нас припрема ЕУ
Dvojnik mog oca
Вероватно свако од нас има свог двојника са којим дели и сличну ДНК
Nemogućnost tusiranja
Не туширате се сваког дана – не стидите се, то је здраво
Cestitke za uspeh
Да ли сте знали да се најбоље грамофонске ручице производе у Србији
Re: Eh...
Лесковачка спржа – производ са заштићеним географским пореклом