Читај ми!

Радост стварања

Од њиве до трпезе путују наше идеје, знање, посвећеност, одговорност, сналажање и уживање. Радост стварања - ваљало би да буде покретач - сваког посла.

Производња хране има посебну димензију. Мора да чува здравље земљишта, које ће да рађа здраву биљку за исхрану здравих животиња и људи. Зато у овом издању Знања имања говоре:

Наставник Горан Божић из Штипине код Књажевца, поред посла у школи одржава породичну фарму, вишњик му је за понос.

Дејан Милосављевић из Старе Калне - чува домаћу расу оваца и није одустао од коза. Очекује госте са делеког истока, кад ћерка научи кинески језик.

Надица Ћирић, прва је почела да прима госте у сеоском домаћинству испод Бабиног зуба на Старој планини.

Марија Јоксимовић, повезује Београђане са домаћинима подавалских села. Тако доприноси економији опште добробити.

Милијан Стојановић из Косјерића, кувар светског гласа, проналазач, добитник Вукове повеље за животно дела.

Уредник и водитељ: Јасмина Никитовић Стојичић
Новинари: Јелена Вукобрат и Драгана Попов

Знање имање

Autor:
РТС

Храна је наша потреба и задовољство, а како да постане добар бизнис? Да ли је у пољопривреди извозна шанса Србије и колико је препознајемо? [ детаљније ]

Коментари

Bravo
Шта је све (не)дозвољено да се једе када имате повишен холестерол
Krusevac
Преминуо новинар Драган Бабић
Omiljeni režiser
Луис Буњуел – редитељ који нам је показао да ово није најбољи од свих могућих светова
Posle toliko vremena..
Репер Диди најбогатији међу славнима, Ђоковић на 68. месту
Zdravlje
Редовно коришћење аспирина узрокује хиљаде смрти годишње