Читај ми!

Радост стварања

Од њиве до трпезе путују наше идеје, знање, посвећеност, одговорност, сналажање и уживање. Радост стварања - ваљало би да буде покретач - сваког посла.

Производња хране има посебну димензију. Мора да чува здравље земљишта, које ће да рађа здраву биљку за исхрану здравих животиња и људи. Зато у овом издању Знања имања говоре:

Наставник Горан Божић из Штипине код Књажевца, поред посла у школи одржава породичну фарму, вишњик му је за понос.

Дејан Милосављевић из Старе Калне - чува домаћу расу оваца и није одустао од коза. Очекује госте са делеког истока, кад ћерка научи кинески језик.

Надица Ћирић, прва је почела да прима госте у сеоском домаћинству испод Бабиног зуба на Старој планини.

Марија Јоксимовић, повезује Београђане са домаћинима подавалских села. Тако доприноси економији опште добробити.

Милијан Стојановић из Косјерића, кувар светског гласа, проналазач, добитник Вукове повеље за животно дела.

Уредник и водитељ: Јасмина Никитовић Стојичић
Новинари: Јелена Вукобрат и Драгана Попов

Знање имање

Autor:
РТС

Храна је наша потреба и задовољство, а како да постане добар бизнис? Да ли је у пољопривреди извозна шанса Србије и колико је препознајемо? [ детаљније ]

Коментари

Da, ali...
Како преживети прва три дана катастрофе у Србији, и за шта нас припрема ЕУ
Dvojnik mog oca
Вероватно свако од нас има свог двојника са којим дели и сличну ДНК
Nemogućnost tusiranja
Не туширате се сваког дана – не стидите се, то је здраво
Cestitke za uspeh
Да ли сте знали да се најбоље грамофонске ручице производе у Србији
Re: Eh...
Лесковачка спржа – производ са заштићеним географским пореклом