Читај ми!

Традиција и иновација

Здравље на тањиру тражи много знања и поштовања, одговорности према самом себи, заједници и природи. У том кругу има места и за традицију и за иноовације.

Зато у овом издању Знања имања говоре:

Игњат Јуришић, високо школован пољопривредник-пионир у органској производњи. Зашто са комшијама у селу Шуљам жели да направи центар за едукацију.

Весна Лукић, дефектолог, колико је важна храна и боравак у природи за ментални и физички развој деце.

Милица Васић Шустербауер, када је разумела да је љубав једина хемија која покреће производњу боровнице на Космају.

Александар Чупић, како са искуством пословања на западу, на темељима историјског значаја своје породице, гради будућност за нове генерације.

Милан Угљанин - какав је пут од најбоље иновације до троструког шампиона света.

Уредник и водитељ: Јасмина Никитовић Стојичић
Новинари: Љиљана М. Петровић, Јелена Вукобрат, Драгана Попов

Знање имање

Autor:
РТС

Храна је наша потреба и задовољство, а како да постане добар бизнис? Да ли је у пољопривреди извозна шанса Србије и колико је препознајемо? [ детаљније ]

Коментари

Da, ali...
Како преживети прва три дана катастрофе у Србији, и за шта нас припрема ЕУ
Dvojnik mog oca
Вероватно свако од нас има свог двојника са којим дели и сличну ДНК
Nemogućnost tusiranja
Не туширате се сваког дана – не стидите се, то је здраво
Cestitke za uspeh
Да ли сте знали да се најбоље грамофонске ручице производе у Србији
Re: Eh...
Лесковачка спржа – производ са заштићеним географским пореклом