недеља, 14. мар 2021, 11:00
Традиција и иновација
Здравље на тањиру тражи много знања и поштовања, одговорности према самом себи, заједници и природи. У том кругу има места и за традицију и за иноовације.
Зато у овом издању Знања имања говоре:
Игњат Јуришић, високо школован пољопривредник-пионир у органској производњи. Зашто са комшијама у селу Шуљам жели да направи центар за едукацију.
Весна Лукић, дефектолог, колико је важна храна и боравак у природи за ментални и физички развој деце.
Милица Васић Шустербауер, када је разумела да је љубав једина хемија која покреће производњу боровнице на Космају.
Александар Чупић, како са искуством пословања на западу, на темељима историјског значаја своје породице, гради будућност за нове генерације.
Милан Угљанин - какав је пут од најбоље иновације до троструког шампиона света.
Уредник и водитељ: Јасмина Никитовић Стојичић
Новинари: Љиљана М. Петровић, Јелена Вукобрат, Драгана Попов
Autor:
РТС
Храна је наша потреба и задовољство, а како да постане добар бизнис? Да ли је у пољопривреди извозна шанса Србије и колико је препознајемо? [ детаљније ]
Коментари