Читај ми!

Све боје традиције

Дуг је пут од њиве до трпезе, али тако се стиже до профита. За успех је потребна добра идеја, велико знање, стрпљење и вера. А ништа не успева тако добро као успех.

Зато у овом издању Знања имања говоре:

- брат и сестра, Ана и Александар Глигоријевић из Косјерића - како су србери, сокови са багремовим медом освојили тржиште;

- отац и син, Момчило и Горан Тришић - зашто је важно да се чува аутентичност поднебља и снага традиције у чаши;

- породица Лечић из Тршића - да ли дечја граја, песма и гитара чине да су домаћи производи од ароније врхунског квалитета;

- Јанковићи из Мушића - шта су спремили својим гостима за зимску сезону.

-Мирко Илић нам поручује пред Нову годину - кад купимо јелку са бусеном то је као да смо добили новог члана домаћинства.

Уредник емисије: Јасмина Никитовић Стојичић

Новинари: Драгана Попов, Јелена Вукобрат, Љиљана М. Петровић

 

Знање имање

Autor:
РТС

Храна је наша потреба и задовољство, а како да постане добар бизнис? Да ли је у пољопривреди извозна шанса Србије и колико је препознајемо? [ детаљније ]

Коментари

Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Zelja za lepotom
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Bravo
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Miss
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Treba li zabraniti lepotu?
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару