Читај ми!

Све боје традиције

Дуг је пут од њиве до трпезе, али тако се стиже до профита. За успех је потребна добра идеја, велико знање, стрпљење и вера. А ништа не успева тако добро као успех.

Зато у овом издању Знања имања говоре:

- брат и сестра, Ана и Александар Глигоријевић из Косјерића - како су србери, сокови са багремовим медом освојили тржиште;

- отац и син, Момчило и Горан Тришић - зашто је важно да се чува аутентичност поднебља и снага традиције у чаши;

- породица Лечић из Тршића - да ли дечја граја, песма и гитара чине да су домаћи производи од ароније врхунског квалитета;

- Јанковићи из Мушића - шта су спремили својим гостима за зимску сезону.

-Мирко Илић нам поручује пред Нову годину - кад купимо јелку са бусеном то је као да смо добили новог члана домаћинства.

Уредник емисије: Јасмина Никитовић Стојичић

Новинари: Драгана Попов, Јелена Вукобрат, Љиљана М. Петровић

 

Знање имање

Autor:
РТС

Храна је наша потреба и задовољство, а како да постане добар бизнис? Да ли је у пољопривреди извозна шанса Србије и колико је препознајемо? [ детаљније ]

Коментари

Bravo
Шта је све (не)дозвољено да се једе када имате повишен холестерол
Krusevac
Преминуо новинар Драган Бабић
Omiljeni režiser
Луис Буњуел – редитељ који нам је показао да ово није најбољи од свих могућих светова
Posle toliko vremena..
Репер Диди најбогатији међу славнима, Ђоковић на 68. месту
Zdravlje
Редовно коришћење аспирина узрокује хиљаде смрти годишње