недеља, 20. дец 2020, 11:00
Све боје традиције
Дуг је пут од њиве до трпезе, али тако се стиже до профита. За успех је потребна добра идеја, велико знање, стрпљење и вера. А ништа не успева тако добро као успех.
Зато у овом издању Знања имања говоре:
- брат и сестра, Ана и Александар Глигоријевић из Косјерића - како су србери, сокови са багремовим медом освојили тржиште;
- отац и син, Момчило и Горан Тришић - зашто је важно да се чува аутентичност поднебља и снага традиције у чаши;
- породица Лечић из Тршића - да ли дечја граја, песма и гитара чине да су домаћи производи од ароније врхунског квалитета;
- Јанковићи из Мушића - шта су спремили својим гостима за зимску сезону.
-Мирко Илић нам поручује пред Нову годину - кад купимо јелку са бусеном то је као да смо добили новог члана домаћинства.
Уредник емисије: Јасмина Никитовић Стојичић
Новинари: Драгана Попов, Јелена Вукобрат, Љиљана М. Петровић
Autor:
РТС
Храна је наша потреба и задовољство, а како да постане добар бизнис? Да ли је у пољопривреди извозна шанса Србије и колико је препознајемо? [ детаљније ]
Коментари