Здравље на тањиру

Још су нам стари Грци у оставили у аманет: да храна треба да буде лек, а лек храна. Биолошки вредан залогај подиже имунитет.

Често нас је болест позивала на промене у исхрани. Сада у време короне, лагано схватамо да сви морамо на трпези да подржавамо здравље као што нам треба чист ваздух и вода. Зато у овом издању Знања имања говоре:

Катарина Алексић из сеоског домаћинства Тенеси на Космају - колико је важно за ментални и физички развој деце да живе у складу са природом.

Немања Нешић - како је морнарицу заменио за шумадијске пејсаже и сада подржава пројекат "Из Младеновца за Србију".

Породица Радић из Прогара зашто су нове одлуке базирали на старим вредностима па су сада поносни на сваку кришку сремског сира.

Драгица Остојић из Барајева да ли су песма и дечија радозналост, суштина рецепта за задравље људи и природе.

Бранко Симић - како ружа ветрова и вештина мајстора у Кораћици стварају укус Далмације.

Уредник и водитељ: Јасмина Никитовић Стојичић

Новинари: Драгана Попов, Љиљана М. Петровић

Знање имање

Autor:
РТС

Храна је наша потреба и задовољство, а како да постане добар бизнис? Да ли је у пољопривреди извозна шанса Србије и колико је препознајемо? [ детаљније ]

Коментари

Da, ali...
Како преживети прва три дана катастрофе у Србији, и за шта нас припрема ЕУ
Dvojnik mog oca
Вероватно свако од нас има свог двојника са којим дели и сличну ДНК
Nemogućnost tusiranja
Не туширате се сваког дана – не стидите се, то је здраво
Cestitke za uspeh
Да ли сте знали да се најбоље грамофонске ручице производе у Србији
Re: Eh...
Лесковачка спржа – производ са заштићеним географским пореклом