недеља, 19. јул 2020, 11:00
Богатство различитости
Летњи распуст и одмор ове године углавном проводимо у земљи.
Прилика је да упознамо наше природне лепоте, културно-историјско наслеђе и наравно домаћине. Традиционална трпеза је посебан ужитак, зато у овом издању Знања имања говоре:
Јовановићи, ветеринар Зоран и професор енглеског Мирјана како су у селу Петка изнад Лазаревца пронашли простор за стварање и уживање.
Петар Радојичић познат по сиревима са укусима, из села Јазак са Фрушке горе - зашто му је било важно да откупи дедовину.
Јелена Радивојевић колико су етно-еко туристички комплекси важни за чување традиције и богатства различитости.
Александар Самарџија Сплића како мир, специјалитети куће и звукови природе на салашу 137 годе људима из града.
Уредник и водитељ: Јасмина Никитовић Стојичић
Новинари:Љиљана М. Петровић, Драгана Попов
Autor:
РТС
Храна је наша потреба и задовољство, а како да постане добар бизнис? Да ли је у пољопривреди извозна шанса Србије и колико је препознајемо? [ детаљније ]
Коментари