Богатство различитости

Летњи распуст и одмор ове године углавном проводимо у земљи.

Прилика је да упознамо наше природне лепоте, културно-историјско наслеђе и наравно домаћине. Традиционална трпеза је посебан ужитак, зато у овом издању Знања имања говоре:

Јовановићи, ветеринар Зоран и професор енглеског Мирјана како су у селу Петка изнад Лазаревца пронашли простор за стварање и уживање.

Петар Радојичић познат по сиревима са укусима, из села Јазак са Фрушке горе - зашто му је било важно да откупи дедовину.

Јелена Радивојевић колико су етно-еко туристички комплекси важни за чување традиције и богатства различитости.

Александар Самарџија Сплића како мир, специјалитети куће и звукови природе на салашу 137 годе људима из града.

Уредник и водитељ: Јасмина Никитовић Стојичић

Новинари:Љиљана М. Петровић, Драгана Попов

 

Знање имање

Autor:
РТС

Храна је наша потреба и задовољство, а како да постане добар бизнис? Да ли је у пољопривреди извозна шанса Србије и колико је препознајемо? [ детаљније ]

Коментари

Bravo
Шта је све (не)дозвољено да се једе када имате повишен холестерол
Krusevac
Преминуо новинар Драган Бабић
Omiljeni režiser
Луис Буњуел – редитељ који нам је показао да ово није најбољи од свих могућих светова
Posle toliko vremena..
Репер Диди најбогатији међу славнима, Ђоковић на 68. месту
Zdravlje
Редовно коришћење аспирина узрокује хиљаде смрти годишње