Од њиве до трпезе у складу са законима природе

Када су Цвети, направите и ви венчић за здравље и срећу ваше породице, плодна и берићетна стада.

Свима који славе Ускрс по новом календару - честитамо најрадоснији празник. О слави живота и стварања у овом издању „Знања имања" говоре:

Бора Јовић - како је у подруму Малча остварио концепт свога деде. Стварање од њиве до трпезе у складу са законима природе.

Маријана Петровић - зашто је важно да негујемо породични посао и правимо простор за будуће генерације.

Ненад Ранђеловић - показује природне лепоте и културно-историјско наслеђе Сврљишких планина, зове људе из целог света да се госте и уживају.

Породица Васић из села Белоиње - како се споразумевају са странцима и како је баш њихов сир ушао у банку хране Србије.

Марко и Олга Требушак из села Равни у Словенији о могућностима које нуде европски фондови за развој производње хране и етно-туризма.

Уредник: Јасмина Никитовић Стојичић

Новинари: Љиљана М. Петровић, Драгана Попов

Знање имање

Autor:
РТС

Храна је наша потреба и задовољство, а како да постане добар бизнис? Да ли је у пољопривреди извозна шанса Србије и колико је препознајемо? [ детаљније ]

Коментари

Bravo
Шта је све (не)дозвољено да се једе када имате повишен холестерол
Krusevac
Преминуо новинар Драган Бабић
Omiljeni režiser
Луис Буњуел – редитељ који нам је показао да ово није најбољи од свих могућих светова
Posle toliko vremena..
Репер Диди најбогатији међу славнима, Ђоковић на 68. месту
Zdravlje
Редовно коришћење аспирина узрокује хиљаде смрти годишње